Симулатори.

„Използвам симулатора, за да се подготвям преди състезания и най-вече извън сезон (зимата). Научаваш пистата до последния сантиметър, както точките на спиране, така и точките на завиване и намираш най-добрата състезателна линия още преди да си видял пистата на живо. Помага ми да направя настройка на окачването и силовото предаване за конкретната писта, което ми дава изключително голямо предимство. Буквално ми трябват няколко обиколки, за да вляза в час.“

Стефан Цанков – Арчи

„За мен голяма част от пилотирането е концентрация, мускулна памет и самообладание. Чрез Сим рейсинга можеш да тренираш тези неща постоянно и винаги да бъдеш крачка напред”.

Теодор Георгиев

15

различни конфигурации

6+Треньора

на Ваше разположение

Много автомоблни фенове копнеят за възможността да се докоснат до състезателен автомобил и световноизвестни писти. Сигурна и евтина опция е виртуалният мотоспорт вкъщи. При СИМ състезанията възможно най-точно се симулират физичните закони при шофиране, както и загубата на сцепление.

Единствените изисквания са правилният софтуер, хардуер и подходящо периферно оборудване. СИМ състезанията са много повече от обикновена игра на компютър и със сигурност е легитимен вариант за обучение както за любители, така и за професионалисти.