News

Снежно предизвикателство от Mirafiori Academy – Mission Ice

18/12/2017

Mission Ice“ е нашият специален начин да посрещнем зимния сезон! През месеците Януари и Февруари сме ви подготвили изживяване, което за първи път ще се проведе в България!


Мисията на Mirafiori Academy този път е по-необикновена – не просто овладяваме пътя, ами поставяме поредното предизвикателство към решаването на проблемите на автомобилистите по пътищата – покоряването на екстремалните условия на шофиране върху сняг и лед! Естествено и този елемент от нашата кампания за усъвършенстване на шофьорските умения „Овладей Пътя!“ ще бъде безпрецедентен за България и ще пренесе у нас много от безкомпромисната и изключително вълнуваща скандинавска атмосфера на прочутите driving experience-и на най-големите училища за шофиране по света!

Да, да, ето и това, което очаквате да чуете – ще караме над нищо неподозиращите водни обитатели върху замръзналата повърхност на тяхното кралство! В планинския уют на Родопите, но и сред суровите зимни условия, язовир Широка Поляна ще приюти върху застиналите си води специално подготвените автомобили на Mirafiori и Shterev Rally Team. Въоръжени с хилядите шипове на специалните си гуми, те ще посрещнат всеки дръзнал да предизвика уменията и способностите си! Предизвикателство в овладяването на ледена настилка и в преследването на съвършен контрол на машината в екстремни условия.

❄️ Очакват ни дни изпълнени с изключителни преживявания, безкрайни усмивки и безценни уроци, които ще ни направят по-добри шофьори и ще ни научат не само да не се страхуваме от екстремните зимни условия, ами и да се наслаждаваме на шофирането, овладявайки стихиите! Нощите пък ще превърнем във време за специални моменти сред уюта на планината, в компанията на топлината от огъня, апетитните ястия и страхотните хора и завладяни от магията на зимното шофиране!

❄️ Програмата на всеки един ден от поредицата специални събития на „Mission Ice“ ще включва внимателно подбрана теоритична подготовка на всеки участник и специално селектиран комплекс от практически изпитания, които ще ви поставят отвъд лимита на възможното! Само така ще изградите забележителни умения, носещи и върхови емоции. На ваше разположение ще бъдат специално подготвените ни състезателни автомобили, оборудвани с автентични скандинавски гуми с шипове за справяне със суровите условия на настилката. В ръцете си ще имате възможност да държите волана, както на автомобили със задно, така и с 4х4 задвижване, за да повишим още повече нивото на адреналина и способностите ви.

Естествено, типично за нашата педантичност, не сме пропуснали и останалите детайли около съвършеното приключение – ще се погрижим за създаването на неповторим уют на обстановката, ще ви осигурим апетитно хапване, а за развиването на вашите умения и персоналното отношение ще се погрижат някой от най-добрите и прочути български пилоти и инструктори по усъвършенствано шофиране и състезателно пилотиране.

 

❄️❄️❄️❄️❄️ Условия за участие ❄️❄️❄️❄️❄️
Пакет „Mission Icе“ включва
– закуска и обяд
– теоретично обучение
– комплекс от практически упражнения
– специално подготвени дрифт автомобили BMW (задно предаване) с гуми с шипове
– рали автомобили Subaru (4х4) с гуми с шипове

Цена: 666 лв.

При предварително организиранa група над 10 човека получавате 10% отстъпка.
Можем да предложим и различни възможности за организиране на групови събития и team building програми.

За участие можете да изберете дата в диапазона от 13 Януари до 10 Март.* в делничен или почивен ден.

* Тъй като основен приоритет на Mirafiori Academy е Вашата безопасност по време на обучението, трасето върху язовир Широка поляна подлежи на предварителна проверка, обработка и подготовка. Извършват се замервания на повърхността и леда, за да се определи доколко условията са подходящи.
В случай, че метеорологичните условия не са благоприятни за провеждане на обучението в избраната от Вас дата, ще предложим друга, в която да се състои.

В зависимост от Вашите нужди и желания можем да предложим пакет с включени нощувки, вечери и двудневна форма на обучение.

За повече информация и контакти:

Явор Алексов
+359 8 933 44 173

Александър Цветков
+359 8 991 91 993