News

15-ти Юбилеен Национален БМВ Събор

12/04/2016

BMW съборът е най-­мащабното автомобилно събитие, организирано на територията
на България за последните години, и смятаме да не променяме това и тази година!
Очаквайте най-големият и най-атрактивният 15-ти юбилеен събор, правен до този момент, изпълнен със силни емоции, силен натрапчив аромат на изгорели гуми и безброй красиви и мощни представители (и представителки) на любимата марка!

Безграничният ентусиазъм на екипа, който организира събитието, гарантира едно незабравимо преживяване, което ще Ви накара да настръхвате само при мисълта за събора, а организираните игри и томболи ще Ви дадат възможността да се състезавате за много награди, които ще предизвикат доволни усмивки у вас!

Официалното откриване ще бъде на 07.05.2016г. от 11 часа в Международен панаир Пловдив, където ще очакваме Вас и Вашите автомобили готови за забавления и приятни моменти!

Приготвили сме Ви още конкурси за оригинален вид, ///М дивизия, дрифт шоу, игри с публиката и няколко „цветни“ изненади за всички Вас. Нашето голямо BMW семейство е подготвило едно незабравимо шоу, изпълнено с неизчерпаемо количество адреналин и енергия, което ще остави своите две големи черни следи във Вашите спомени.

Ако искате да усетите какво е BMW като начин на живот, как изглежда живота с вратите „настрани“, защо сме пристрастени към синьо-бялата магия, защо светло/тъмно синьо и червено са любимите ни цветове – Елате на 07.05. в Международния панаир – Пловдив за да станете завинаги един от Нас!!!