Продукти

Прдеглагаме пълната гама от продуктите произведени от BMW AG.  Доста често има заместващи ги части, с гарантирано качество и много добда цена. Някои от тях са водещи марки в автомобилостроенето като HELLA, BOSCH, ATE, TEXTAR, LEMFÖRDER, SACHS, ZF, SHELL, CASTROL, МOTUL, BARDAHL и други.

С годините Мирафиори успя да натрупа множество познанства и добри контакти с водещи производители на тунинг автомобилни части. Сред тях са и най-добрите производители на афтър маркет електроники и части за тунинг на вашият автомобил. Имаме удоволствието да представляваме някои от тях на територията на България


burger_tuning

Burger Motorsport е Американска тунинг фирма която разработват изключително всички турбо мотори на BMW. Te предлагат тунинг електроника за всички N мотори на включително и Mpower колите с турбокомпресор – F80 M3, F82 M4, F10 M5, F06/F12/F13 M6. Резултатите които постигат автомобилте оборудвани с такава електроника надскачат и най-смелите очаквания на собствениците. При 335i резултатите показват около 100 конски сили в повече от стандартните. Ние замерихме BMW F10 M5 със монтиран от нас JB4 кит който показа 650 кс./ 922 Nm.


eventuri_logo_white

EVENTURI Airflow e компания която проектира и произвежда афтърмаркет въздушни филтри и системи.  Eventuri поставят нови стандарти в тази сферта. Техните разработки успявата да допринесат истинска мощност и въртящт момент се увеличава. Разполагат с богата гама прототипи, изпитани при строги мерки за валидиране. С това се гарантира, че техните проекти повишават удоволствието от шофирането на вашето превозно средство в реалния свят. Качеството на производство е на висота и гарантира качестово на крайния продукт.


g-power_logo

 G-Power DE e компания създадена през 1983 г. – и е на пазара от 30 години – G-POWER е посветил своето време и ресурс на спортни автомобили марка БМВ и AMG. Като един от най-старите тунери в Германия има опит в проектирането на двигателя и страст за изключителни спортни автомобили. Обширна гама на G-POWER BMW има продукти за М2, М3, М4, М5 и М6 и моделите на AMG 63 което включва всички тунинг продукти с които да направите колата си по-силна, по-бърза и по-красива.


quaife_logo

Основана през 1965 г., RT Quaife са осигурили инженерни решения на проблемите на клиентите си за повече от 50 години и продължава да прави това и днес в две фабрики с обща площ от над 50 000 фута. Те са най-известни със свойте “подредени” скоростни кутии, и LSD (Limited Slip Differential) в света на моторните спортове. Повечето нови модели на BMW които не са от М семейството няма заводски монтиран LSD, което е мечтан инструмент за повечето истински фенове. QUAIFE предлагат решение за този проблем, а ние можем да го осигурим и монтираме на вашият автомобил.